Home > UK > Other > Housing, Real Estate > Other
Search Other Ads in Other 

Maak verhuizen mogelijk met een passende hypotheek - Other

(Amsterdam)

Post #: A45221688
Posted By: Marliesklein (Marliesklein ads)
Posted on: 22 April
Reply to: (Use contact form below)
 

Als u op de andere woning een nieuwe hypotheek afsluit, betaalt u met deze hypotheek de oude af. Dit kan goedkoper zijn en beter uitpakken. Ook in deze situatie is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren voordat u de andere woning koopt, zodat u de voor u meest gunstige hypotheekvorm en rente kunt afsluiten. U bent niet verplicht een nieuwe hypotheek af te sluiten bij uw huidige kredietverstrekker. U heeft de keuze, meestal afhankelijk van de meest gunstige aanbieder. De nieuwe kredietverstrekker beoordeelt de gehele financiƫle situatie en stuurt u een offerte. Ik help u graag tijdens dit gehele proces vanaf het begin van het kopen van een andere woning, tot het einde wanneer u de afspraak bij de notaris heeft. Ook ondersteun ik u bij het doornemen van het koopcontract en de voorlopige offerte met aan te leveren documenten. Zo weet u zeker waarvoor u tekent. Voor informatie over verschillende hypotheekvormen leest u deze pagina op de website https://marlieskleinfinancieledienstverlening.nl/
Advertisements


Contact this User: 
 
Your email: *
Message: *
Attachment:

The following file types are not allowed: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum file size: 200KB
Security Code: *

Enter the code shown above into this textbox




It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

137 Visits


Ad Detail: Maak verhuizen mogelijk met een passende hypotheek

You are viewing "Maak verhuizen mogelijk met een passende hypotheek" classified Ad. This free Ad is placed in Other Other category.

Similar Ads
Maak verhuizen mogelijk met een passende hypotheek
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK