Home > UK > Manchester > Housing, Real Estate > Other
Search Other Ads in Manchester 

Hoe krijg je een hypotheek voor zelfstandigen - Manchester

(Amsterdam)

Post #: A45294085
Posted By: Marliesklein (Marliesklein ads)
Posted on: 03 June
Reply to: (Use contact form below)
 

Een hypotheek krijgen als zelfstandige kan iets complexer zijn dan voor mensen in loondienst, maar het is zeker mogelijk. Hier zijn enkele stappen en overwegingen voor zelfstandigen in Nederland. Zelfstandigen die een hypotheek willen aanvragen, kunnen baat hebben bij het laten opstellen van een officiƫle inkomensverklaring door een gespecialiseerd bureau. Dit kan niet alleen het hypotheekaanvraagproces versnellen, maar ook een beter idee geven van het bedrag dat je kunt lenen voor een huis. Bovendien is het goed om te weten dat de kosten voor het opstellen van deze inkomensverklaring aftrekbaar zijn van de belastingen. Dit kan helpen om de financiƫle last te verlichten. Er zijn dus mogelijkheden om een hypotheek af te sluiten voor zelfstandigen of reeds gevestigde ondernemers. Als hypotheekadviseur help ik u met advies en begeleiding vanaf de aanvraag tot aan het ondertekenen van de akte van overdracht van de woning bij de notaris. Meer details over de hypotheek voor zelfstandigen. Twijfel je of heb je vragen? Neem contact met op! https://marlieskleinfinancieledienstverlening.nl/

Advertisements


Contact this User: 
 
Your email: *
Message: *
Attachment:

The following file types are not allowed: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum file size: 200KB
Security Code: *

Enter the code shown above into this textbox




It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

114 Visits


Ad Detail: Hoe krijg je een hypotheek voor zelfstandigen

You are viewing "Hoe krijg je een hypotheek voor zelfstandigen" classified Ad. This free Ad is placed in Manchester Other category.

Similar Ads
Hypotheek en uit elkaar gaan
Hoe krijg je een hypotheek voor zelfstandigen
Hoe krijg je een hypotheek voor een tweede huis
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK