Home > Paraguay > Aregua > Services > Other
Search Other Ads in Aregua 

Online Fundraising: 10 Osvědčených Postupů Pro Dárcovské Formuláře A Další - Aregua

(prague)

Post #: A45301711
Posted on: 07 June
Reply to: (Not Shown)
 

Představte si, že vaše nezisková organizace bojuje za dobrou věc, která je vám blízká. Dostali jste od lidí neuvěřitelné množství povzbuzení a váš online fundraiser je připraven. Ale nedostáváte dary? Špatně navržený darovací formulář může potenciálního dárce odradit.

Studie ukazují, že první dojem na návštěvníky webových stránek trvá přibližně 50 milisekund. To znamená, že máte doslova zlomek sekundy na to, abyste uživatele přesvědčili, aby použil váš darovací formulář. Máte jedinou šanci udělat to správně – tak ať se vám to povede. Jedním z nejdůležitějších osvědčených postupů při online fundraisingu je správné vybírání příspěvků.

Existují i další faktory, které mohou přispět k dokonalému darovacímu formuláři, díky němuž budou dárci chtít vybrat své kreditní karty. V tomto blogu se seznámíme s několika osvědčenými postupy digitálního fundraisingu pro váš darovací formulář, které doporučují odborníci z oboru. Začněme!


Co Je To Online Formulář Pro Dary?

Formulář pro online dary je digitální nástroj, který umožňuje neziskovým organizacím a dalším fundraisingovým organizacím přijímat dary online 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Online dárcovské formuláře poskytují dárcům pohodlný způsob, jak vyplnit své kontaktní a platební údaje pomocí zabezpečeného zpracovatele plateb, který uchovává jejich informace v bezpečí.


Osvědčené Postupy Online Fundraisingu Pro Dárcovské Formuláře

Zde jsou některé z nejefektivnějších osvědčených postupů digitálního fundraisingu:

1. Online Fundraising: Zjednodušte Si To

Pravdou je, že dárci, bez ohledu na to, jak dobrý je váš případ, nechtějí složité online dárcovské formuláře. Darovací formulář proto musí být co nejjednodušší a nejpřehlednější. Žádejte pouze informace, které považujete za nezbytné. A nebombardujte uživatele nevyžádanými informacemi.

Dbejte na to, aby texty v online formulářích pro dary byly co nejjednodušší a nejstručnější. Dlouhé věty potenciální dárce nudí. Pokud je to možné, najděte si profesionála nebo přítele, který umí dobře psát, aby vám pomohl sestavit obsah. Váš dokonalý formulář pro dárce musí okamžitě přejít k věci a přitom zachovat empatický tón.

Zde je několik příkladů organizací, které používají dobré odborníky na online dárcovské formuláře:


2. Uveďte Svou Značku V Online Darovacích Formulářích

Dalším z nejdůležitějších osvědčených postupů pro online fundraising je zajistit, aby váš online formulář pro dárcovství odpovídal celkovému vzhledu vašich webových stránek. Darovací formulář, který dobře zapadá do zbytku vašich webových stránek, ukazuje profesionalitu a přebírá vaše fundraisingu vážně. Dárci reagují na organizace, které věnují čas tomu, aby dělaly věci dobře. Vzbuzuje důvěru.

Dokonalý darovací formulář je takový, který můžete snadno upravit. Používejte správné barvy. Musíte věnovat pozornost detailům, jako je zarovnání textu, mezery, pravopis a gramatika v online formulářích.. Mohou se zdát jako drobnosti, ale přesto jsou patrné. A to všechno má význam.

Přidejte obrázek prezentující práci vaší neziskové organizace. Třeba takový, který dětem umožní vychutnat si teplé jídlo, které jim umožnily dary. Nebo akční fotografie vašeho týmu, který pracuje na místě s lidmi v nouzi. Cílem je ukázat potenciálním dárcům, o co jde. A dobrý obrázek vydá za tisíc slov.



3. Optimalizujte Svůj Darovací Formulář Pro Všechna Zařízení

Optimalizace darovacího formuláře pro různá zařízení je jedním z nejdůležitějších osvědčených postupů digitálního fundraisingu. Téměř každé chytré zařízení, ať už jde o telefon, tablet nebo stolní počítač, má prohlížeč. Dobrý darovací formulář lze optimálně zobrazit na jakémkoli zařízení. Lidé jsou neustále v pohybu a technologie jim pomáhají zůstat aktuální a produktivní. Nejpravděpodobnějším scénářem je, že vaši dárci používají k přístupu na internet více než jeden typ zařízení.

Začněte tím, jak nastavit online dárcovskou stránku. Ujistěte se, že váš darovací formulář musí být přístupný bez ohledu na to, jaké zařízení používají. Hledejte stejné zkušenosti dárců u všech typů zařízení. Darování by mělo být stejně snadné jak na počítači doma, tak na chytrém telefonu v autobuse. prostřednictvím online formulářů pro dary.



4. Usnadněte Si Hledání

Lidé mají k dispozici pouze omezený čas. A i když potenciální dárci chtějí přispět, brzy ztratí zájem, pokud bude příliš obtížné najít váš darovací formulář. V ideálním případě by měl být darovací formulář někde na vaší domovské stránce. Proto je tento bod jedním z nejdůležitějších osvědčených postupů digitálního fundraisingu.

Pokud se dárce musí posunout poměrně dolů, aby se dostal na stránku. online dárcovských formulářů, zvažte přidání záložky někam výše, aby se tam dostali rychleji. Pokud se formulář pro dárce nachází na jiné stránce, ujistěte se, že je dostupný na méně než dvě kliknutí myší. Od okamžiku, kdy potenciální dárce navštíví vaši domovskou stránku, začíná běžet čas. Tak ať se tyto drahocenné vteřiny počítají. Nenápadně, ale cíleně je co nejrychleji nasměrujte k darovacímu formuláři.

Pro charitativní dárcovství je důležité mít dobré vztahy s novými i opakovanými dárci. Abyste zvýšili míru udržení dárců, musí tvůrci fundraisingu porozumět názorům svých dárců a používat osvědčené postupy na darovací stránce. I přidání dobrých nástrojů pro fundraising může zvýšit počet opakovaných darů a pomoci vaší crowdfundingové kampani k ještě lepšímu výsledku.

Profesionální tip: přidejte darovací formulář na navigační panel webových stránek. Udělejte ji lepicí, aby byla vždy dobře viditelná.

Jak bylo uvedeno výše, cílem je zajistit dar rychle. To vyžaduje omezený počet povinných informací a rychlý platební proces. Nestrašte potenciální dárce dlouhými seznamy na obrazovce pro zachycení údajů. Mohli by to považovat za příliš velký problém a vzdát se celého daru.

Dalším dobrým tipem je povolit klikatelné odpovědi namísto psaných odpovědí. Pokud například hledáte dobrovolníky, je lepší (a rychlejší) získat jejich odpověď pomocí přepínače „Ano / Ne“, na který mohou snadno kliknout.


5. Rychlé Přijímání Vracejících Se Dárců

Najít dárce, kteří jsou ochotni přispívat soustavně, je hlavní cenou každé kampaně. Proces onboardingu nemusí být zdlouhavá registrace plná ověřovacích e-mailů a shromažďování informací, které možná ani nepotřebujete. To z něj dělá jeden z nejefektivnějších osvědčených postupů při získávání dárců.

Čas strávený nad těmito typy osvědčených postupů pro dárcovské formuláře musí být co nejkratší.. Služba WhyDonate je skvělá, pokud jde o přijímání dárců. Stojí to doslova jedno kliknutí myší. K dokončení procesu nejsou potřeba žádné další informace. Dárce obdrží e-mail s pokyny k přihlášení a to je vše. Navázání kontaktu se stávajícími dárci a pomoc jim poskytnutím odpovídajícího poradenství je považováno za jeden z nejefektivnějších osvědčených postupů digitálního fundraisingu.


6. Nabídka Různých Možností Pro Cástky A Opakující Se Interval

Někdy dárci chtějí přispět, ale nejsou si jisti, jaké částky jsou přijatelné. Nechcete od dárců „požadovat“ pevnou částku. V některých případech může být částka příliš vysoká na to, aby si ji mohli dovolit, a nemusí přispět vůbec.

Předejděte tomu tím, že jim nabídnete výběr z různých částek, aby se mohli rozhodnout, kolik chtějí darovat. Začněte s minimální částkou – obvykle je dobrým výchozím bodem částka kolem 5 až 10 dolarů. Přidejte několik vyšších částek pro dárce, kteří si to mohou dovolit. A také zahrnout poněkud vyšší (ale ne nepřiměřené) možnosti.

Přidejte popis toho, co částky pokryjí. Dárci tak získají autentičtější a osobnější dojem z vaší kampaně. Například místo toho, abyste požádali o 15 dolarů bez dalších informací, vysvětlíte, že za příspěvek 15 dolarů koupíte oběd pro deset dětí.

Dejte dárcům na výběr z různých intervalů pro opakované dárcovství. Vaším cílem by mělo být vyhovět podmínkám dárců. Právě díky nim je vaše online kampaň na online možná, proto se jim snažte vyjít vstříc.


7. Žádejte O Informace, Ale Nepřikazuje Je Povinně

Než si vytvoříte svůj plán dokonalý darovací formulář. Zjistěte, které informace jsou skutečně potřebné a které ne. Zaznamenávání informací o zaměstnavateli je například v USA povinné, pokud získáváte finanční prostředky pro politickou stranu. Pokud ale vybíráte peníze pro zvířecí útulek, opravdu nepotřebujete vědět, kde dárce pracuje. V rámci osvědčených postupů pro vyplňování darovacích formulářů byste se měli držet toho, abyste se ptali co nejvíce, než abyste získávali zbytečné otázky.

Přesto se nebojte požádat dárce o zpětnou vazbu a návrhy. Dobrá nezisková organizace ví, že dárci dobře rozumí základům její práce. Využijte proto prosím příležitosti ke shromažďování informací, ale nedělejte dárcům potíže a kurýrujte se. odborníci na online dárcovské formuláře.


8. Buďte Upřímní Ohledně Odmítnutí A Zásad

Dárci lépe reagují na organizace, jejichž činnost a politika jsou transparentní. Za osvědčený postup se považuje umožnit jim snadný přístup k zásadám vaší organizace. A je to známka dobrého a spravedlivého řízení vaší neziskové organizace.

Vedle formuláře pro dary umístěte krátké shrnutí a/nebo odkazy na dokumentaci o zásadách – stačí odkaz na webovou stránku nebo dokument o cloudové službě. Snažte se ve formulářích pro online dary používat srozumitelný jazyk.

Tuto příležitost můžete využít také k informování dárců o možných daňových dopadech. Některé země umožňují dárcům odepsat své dary jako daňově uznatelné náklady, pokud jsou poskytnuty registrované neziskové organizaci. Mnoho lidí si to neuvědomuje. Pokud se to týká vaší organizace, podělte se o dobrou zprávu. Získáte více darů a vaši dárci získají daňové zvýhodnění. To je výhodné pro všechny.



9. Otestujte Si Svůj Darovací Formulář

Možná se vám to zdá samozřejmé. Je však snadné podcenit význam důkladného testování darovacího formuláře. Požádejte kolegy, aby zpracovali několik testovacích darů (které můžete později vrátit) a poskytli vám zpětnou vazbu o jejich uživatelské zkušenosti. Bylo uspořádání příliš chaotické? Trvalo zpracování daru příliš dlouho? Vyskytly se neočekávané chyby?

Využijte jejich zpětnou vazbu ke zlepšení a vyřešení některých aspektů, pokud je to nutné. Dárce, který narazí na problém s vaším darovacím formulářem, se již nemusí pokusit o další darování. Vaším cílem by tedy mělo být nabídnout jim bezproblémový uživatelský zážitek hned napoprvé. Konstruktivní zpětná vazba vám pomůže zlepšit se a vytvořit dokonalý darovací formulář.

Ujistěte se, že dárcovské formuláře na vašich webových stránkách umožňují dárcovství z mobilních zařízení a poskytují dárcům různé platební metody pro hladký průběh fundraisingu.


10. Používejte Zabezpečené Platební Brány

Pokud si nedáte pozor, mohou nebezpečné online transakce při získávání finančních prostředků vést k prázdným bankovním účtům a ukradeným identitám. Online dárci si jsou těchto rizik vědomi, ale přesto jsou ochotni na vaši kampaň přispět. Ukažte jim, že jejich online bezpečnost berete vážně. Používejte ty nejlepší a nejbezpečnější platební procesory, které máte k dispozici, například WhyDonate.

Jedním z nejvlivnějších osvědčených postupů pro dárcovské formuláře je ujistit dárce o bezpečnostních opatřeních, která jste přijali. Dává jim to jistotu, že vaše online dárcovské formuláře lze bezpečně používat. Výhodou pro vás jako organizaci je také využívání spolehlivých zpracovatelů plateb. Dává vám jistotu, že vaše peníze jsou v bezpečí a že všechny transakce na vašem účtu jsou bezpečné. Je to také jeden z nejspravedlivějších postupů digitálního fundraisingu, který zajišťuje bezpečnost webových stránek pro všechny uživatele.



Začněte Navrhovat Svůj Darovací Formulář Ještě Dnes!

Online dárci jsou ve světě online fundraisingu pouze omezeným zdrojem. Snažte se proto, aby byl váš darovací formulář co nejatraktivnější, nejprofesionálnější a nejefektivnější. Řešení, jako je WhyDonate, vám pomůže dodržovat všechny nejznámější postupy pro neziskové organizace. Určitě vyzkoušejte tyto osvědčené postupy pro dárcovské formulářea přilákat více darů.


Odpovědi Na Nejčastější Dotazy Týkající Se Online Dárcovských Formulářů

Q. Jak Mohu Získat Peníze Online?

A. Crowdfunding je jedním z nejlepších způsobů, jak získat peníze online pro jakoukoli věc. Existuje mnoho crowdfundingových platforem, které umožňují lidem zahájit své kampaně na získávání finančních prostředků online a získat finanční prostředky online od celosvětového publika.

Q. Který Web Pro Online Fundraising Je Nejlepší?

A. WhyDonate je mezi tisíci crowdfundingovými platformami jednou z nejjednodušších a nejpohodlnějších platforem pro získávání finančních prostředků, která umožňuje jednotlivcům i organizacím získávat peníze bez jakéhokoli složitého procesu. WhyDonate je jednou z nejlepších online dárcovských platforem, která je široce rozšířená v Evropě i po celém světě. Registrace na WhyDonate je zdarma a lze ji považovat za nejdostupnější a zároveň nejdůvěryhodnější platformu pro fundraising, která je k dispozici po celém světě.



Pro informaci: https://whydonate.com/cs/blog/online-fundraising-darovaci-formular/



keywords;#Fundraising, #Crowdfunding, #online_sbírka_peněz, #fundraising_neziskových_organizací, #crowdfunding_platformy, #charitativní_organizace, #získávání_finančních_prostředků, #crowdfundingovou_kampaň, #crowdfundingové_platformy, #fundraising_pro_neziskové_organizace, #finanční_prostředky


Advertisements






It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

108 Visits


Ad Detail: Online Fundraising: 10 Osvědčených Postupů Pro Dárcovské Formuláře A Další

You are viewing "Online Fundraising: 10 Osvědčených Postupů Pro Dárcovské Formuláře A Další" classified Ad. This free Ad is placed in Aregua Other category.

Similar Ads
10 Nejlepších Osobní Fundraisingové Webové Stránky | Zahájení Bezplatného Crowdfundingu
100+ Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2023
100 Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2024
10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024)
10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024)
10 Profesionálních Tipů Pro Neziskové Organizace Na Facebooku
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK