Home > Paraguay > Aregua > Services > Other
Search Other Ads in Aregua 

Sbírat Peníze Na Charitu | 10 Nejlepších Tipů | WhyDonate - Aregua

(prague)

Post #: A45299739
Posted on: 06 June
Reply to: (Use contact form below)
 

Přemýšleli jste někdy o crowdfundingu? Založte crowdfundingovou kampaň, přesvědčte dav o její důležitosti a začněte vybírat peníze na svůj oblíbený cíl! Vybírat peníze; jak to funguje? Využijte naše tipy a příklady a založte si vlastní fundraiser.

Virtuální fundraising je snadný a lze jej využít pro různé typy fundraisingových aktivit, jako jsou charitativní sbírky, zanechání daru pro někoho nebo fundraising pro konkrétní věc. Lze je také použít k získání peněz pro vaše kolegy.


Existuje Způsob, Jak Sbírat Peníze Online?

Ano, crowdfunding je jedním z nejjednodušších způsobů, jak získat peníze online. Stačí zahájit sbírku na libovolné platformě pro sbírku a sdílet ji prostřednictvím sociálních médií, aby se o ní šířila informace. Chcete-li vybírat peníze online, můžete se bezplatně zaregistrovat na fundraisingové platformě WhyDonate a zahájit charitativní sbírku a získat peníze od celosvětového publika.

Většina plateb dnes probíhá online. Pěkné, snadné a velmi rychlé. Proto je více než logické, že se zvyšuje výběr online sbírek. Kromě snadné platby pro dárce je potenciální dosah vaší crowdfundingové kampaně obrovský.

Chytře využijte sociální sítě a na strategická místa umístěte odkazy na svou crowdfundingovou akci, abyste získali peníze. Tak se může stát, že se vaše akce stane virální. Nesmíte však jít po levných online fundraisingových platformách pro zkratky. Kvalita je vždy důležitá. Udělejte si průzkum a najděte si tu nejlepší platformu, která vám vyhovuje.


Jak Získat Peníze Na Charitu?

1. Shromážděte Co Nejvíce Informací

Ujistěte se, že jste začali dobře na jeden zátah. Je důležité, abyste poskytli dostatek relevantních informací o účelu akce. Potenciální dárci by měli pochopit, proč jste akci zahájili. Tímto způsobem dříve podpoří akci, přispějí a vy začnete získávat peníze pro svou věc.


2. Přidejte Vizuální Materiál

Kromě toho, že je třeba dobře vyprávět příběh, jsou velmi důležité také relevantní vizuální materiály. Fotografie doplňují váš příběh. Rychle oslovují představivost dárců. Ze zkušenosti víme, že akce, které mají k textu přidaný relevantní obrazový materiál, si vedou při získávání peněz lépe než ty, které obrázky nemají.

Přidejte na darovací stránku ty nejlepší vizuální prvky a sdílejte podrobnosti o zpracování darů. V případě charitativních účelů uveďte údaje o své registrované charitativní organizaci pro online dárcovství.



3. Natočte Video O Online Fundraisingových Kampaních.

V dnešní době může každý natočit film pomocí svého chytrého telefonu. Pomocí videozprávy můžete upozornit na svůj cíl nebo se jen představit. Tímto způsobem můžete dárce seznámit s vámi a s akcí.

Pro získání důležitých finančních prostředků je nezbytná interakce s videem. Ukazuje vaše emoce i snahu o získání finančních prostředků na charitativní kampaně. Vždy mějte na paměti, že vaše úsilí při získávání finančních prostředků určuje úspěšnost fundraisingu.



4. Udělejte První Dar Sami

Zkušenosti nám říkají, že dárci se často řídí předchozími dary. Výše vašeho daru může být pro dárce inspirací. Ukažte dárcům průběh kampaně a povzbuďte je, aby se podíleli na dosažení úspěchu. Buďte první, kdo získá finanční prostředky pro svou věc, a seznamte se s fungováním online platforem pro získávání finančních prostředků.


5. Informujte Lidi Ve Svém Okolí

Kromě sociálních médií samozřejmě oslovujete mnohem více lidí. Vzpomeňte si například na sportovní kluby, školu nebo práci. Vyrobte pěkný leták o své akci a zeptejte se, zda ho můžete vyvěsit. Pamatujte, že každý dárce se počítá!

Ujistěte se, že jste o své online sbírce oslovili komunitní skupiny a místní organizace. Peer-to-peer fundraising je vždy skvělou možností, jak zahájit jakoukoli fundraisingovou kampaň. Sdílejte své fundraisingové stránky prostřednictvím příspěvků na sociálních sítích a nabídněte lidem, kteří pravděpodobně přispějí na vaše dárcovské stránky, různé možnosti, například plugin pro fundraising ve WordPressu, vlastní značku a opakované dary.



6. Používání Sociálních Médií

Sociální média byla vždy skvělou možností, jak žádat o dary online. Je to místo se širokým publikem a s mnoha dalšími příležitostmi. Díky zákaznickému brandingu si můžete vytvořit značkové stránky pro sbírku a sdílet je online, abyste získali finanční prostředky pro charitu.

Jakmile je akce online, sdílejte ji s co největším počtem lidí. Pošlete zprávu prostřednictvím sociálních médií celé své síti a zeptejte se jich, zda chtějí vaše zprávy znovu sdílet. Pro úspěch akce je důležité, abyste co nejrychleji oslovili co nejvíce lidí.



7. Spusťte Svou Akci Na WhyDonate

Svou akci můžete nejlépe zahájit na stránkách WhyDonate. Nejenže mají velmi rozsáhlou platformu s mnoha návštěvníky denně, ale existuje i řada dalších výhod, které vám platforma WhyDonate přinese. Zmiňme některé z nich:



8. Ujistěte Se, Ze Máte Plán B

Lidé, kteří přispěli na vaši akci, chtějí přirozeně vědět, co se s darovanými penězi nakonec stalo. Představte si, že jste provedli akci na obnovu školního dvora, na kterou jste potřebovali 5 000 EUR, a tuto částku jste nedosáhli. Což je možné. Řekněme, že jste stále obdrželi 1 000 EUR. Za tyto peníze byste mohli například zaplatit dětem pěkné pískoviště.


9. Informujte Všechny

Poskytování aktualizací. To je velmi důležité pro úspěch vaší akce a získání peněz na váš cíl. Všem, které jste oslovili, posílejte pravidelné zprávy o průběhu akce. Tímto způsobem zapojíte všechny zúčastněné a máte velkou šanci, že přimějete lidi, kteří ještě pochybují, aby přispěli.


10. Zobrazit Výsledky

Nezapomeňte ukázat výsledky akce, jak vybíráte peníze od všech dárců. Mohou se tak přesvědčit, že jejich dar dopadl dobře. Získávání finančních prostředků není to jediné, na co byste se měli zaměřit. Při přijímání darů raději vždy myslete na to, abyste s dárci navázali pevný vztah.

Získávání finančních prostředků online může být zdrcující, ale je to mnohem lepší než chodit fyzicky a žádat o dary. Buďte proto při získávání finančních prostředků na charitativní účely pravdiví a sdílejte všechny podrobnosti o poplatcích za crowdfundingovou platformu, aby se s vámi dárci mohli spojit a pomoci vám dosáhnout vašich cílů při získávání finančních prostředků.

Kliknutím na následující odkaz získáte další tipy pro crowdfunding.



Jakým Výzvám Čelí Organizace V Dnešním Prostředí?

Crowdfundingovou kampaň můžete uspořádat za konkrétním účelem. Například pro matku na sociálních dávkách se třemi malými dětmi, která by ráda navštívila babičku v Anglii. V takových situacích můžete získat peníze od dárců, kteří jsou více než často ochotni spolupracovat.

Může se také stát, že chcete pomoci jiné akci, protože v ni pevně věříte. Například Stichting Vluchteling. Úspěšnou crowdfundingovou akcí na WhyDonate můžete získat peníze na pěkný příspěvek. Abyste mohli získat peníze na tento pěkný příspěvek, musíte dát dárcům dobrý důvod, aby přispěli. Toho můžete velmi dobře dosáhnout prostřednictvím výzvy!


Příklad Výzvy Ve Prospěch Nadace Pro Uprchlíky:

Naplánujte si pěší výlet z Maastrichtu do Groningenu, ať už sami, nebo s několika přáteli. Poskytnuté oblečení a vše ostatní, co můžete na cestě potřebovat, si vezmete s sebou v batohu. Během celého procesu si nic nekupujete a nikam nechodíte odpočívat/chovat se.

Chtěli tak projevit solidaritu s uprchlíky, kteří se také nemohli nikde zastavit. Požádejte potenciální dárce o sponzorovanou částku za ujetý kilometr.


Můžete Jen Začít Shánět Peníze?

To je samozřejmě možné vždy. Musíte si pohlídat, zda musíte z přijatých darů platit daně. Například můžete osobně obdržet částku 2 147 EUR ročně na jednoho dárce, aniž byste museli podávat prohlášení. Pro jistotu se můžete podívat na webové stránky daňových úřadů, které se týkají vaší akce.



Pro informaci: https://whydonate.com/cs/blog/sbirat-penize-online/


Keywords; #Fundraising, #Crowdfunding, #online_sbírka_peněz, #fundraising_neziskových_organizací, #crowdfunding_platformy, #charitativní_organizace, #získávání_finančních_prostředků, #crowdfundingovou_kampaň, #crowdfundingové_platformy, #fundraising_pro_neziskové_organizace, #finanční_prostředky


Advertisements


Contact this User: 
 
Your email: *
Message: *
Attachment:

The following file types are not allowed: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum file size: 200KB
Security Code: *

Enter the code shown above into this textbox




It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

107 Visits


Ad Detail: Sbírat Peníze Na Charitu | 10 Nejlepších Tipů | WhyDonate

You are viewing "Sbírat Peníze Na Charitu | 10 Nejlepších Tipů | WhyDonate" classified Ad. This free Ad is placed in Aregua Other category.

Similar Ads
10 Nejlepších Osobní Fundraisingové Webové Stránky | Zahájení Bezplatného Crowdfundingu
100+ Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2023
100 Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2024
10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024)
10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024)
WhyDonate: Osobní Crowdfundování a Dobročinné Sbírání Financí
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK