Home > Paraguay > Aregua > Services > Other
Search Other Ads in Aregua 

Crowdfunding Česká Republika: 6 Platforem V Užším Výběru - Aregua

(prague)

Post #: A45198013
Posted on: 08 April
Reply to: (Not Shown)
 

Crowdfunding Česká republika stále populárnější. Snadný přístup k finančním zdrojům je rozhodujícím faktorem pro realizaci ambiciózních projektů, které vyžadují značné investice. V době rozšiřujících se možností internetu a měnících se způsobů jeho využití však lidé objevili nové způsoby, jak tento problém překonat.

Crowdfunding si v České republice získává obrovskou oblibu a výběr crowdfundingové platformy je stále složitější, zejména vzhledem k tomu, že v Evropské unii existuje přibližně 20 crowdfundingových platforem. Některé z nich se staly globálními. Zde je podrobný seznam nejlepších online crowdfundingových platforem v České republice. Pokud plánujete získat peníze prostřednictvím crowdfundingu v České republice, dobře si to přečtěte.


Nejlepší Platformy Pro Crowdfunding Česká Republika

Podívejme se na některé z nejlepších platforem pro crowdfunding, které CZ nabízí:

1. Proč Darovat


Získání velmi žádaného prvního místa, WhyDonate je největší crowdfundingovou platformou v Evropě, jejímž cílem je pomáhat lidem v nouzi bez finančních omezení. Pro ty, kteří hledají prémiové funkce bez dalších nákladů, představuje WhyDonate ideální volbu pro crowdfunding v České republice.

WhyDonate vítá nejrůznější kampaně, od neziskových iniciativ až po osobní fundraising kampaně, což jim umožní maximalizovat jejich dopad. Pozvedněte své úsilí o získávání finančních prostředků na nebývalou úroveň využitím efektivního strategie získávání finančních prostředků, možnosti personalizovaného brandingu, naše specializovaná zákaznická podpora, rozsáhlá síť dárců a další – to vše s 0% poplatkem za platformu.

Ceny: Transakční poplatek – 1,9 % + 0,25 €

2. FinBee Česko


Založena v Litvě v roce 2015, FinBee je rychle se rozvíjející platforma pro peer-to-peer půjčky a investice s rostoucím zastoupením v celé Evropě. Jejich hlavním úkolem je identifikovat bonitní dlužníky a poskytovat našim investorům solidní výnosy.

Hlavním cílem této webové stránky crowdfunding cz je usnadnit potenciálním začínajícím podnikatelům a pomoci jim při organizaci získávání finančních prostředků a přilákat investory, kteří podpoří jejich projekt nebo pomohou při rozjezdu jejich společnosti.

Zakladatelé startupu se tak mohou soustředit na jiné věci, například na zlepšování svého obchodního modelu a realizaci plánů, které přispějí k lepšímu postavení jejich společnosti na trhu, místo aby ztráceli čas hledáním potenciálních investorů.

Ceny: Minimální investice je 100 Kč | Úrokové sazby začínají od 12 %

3. Znesnaze


Znesnaze je crowdfundingová dárcovská platforma, která se zaměřuje na zkrácení doby potřebné k zahájení crowdfundingové kampaně. Sídlí v České republice a její zakladatelé se od roku 2011 podíleli na několika crowdfundingových projektech a vývoji webových stránek crowdfunding cz.

Ačkoli zakladatelé pracovali na crowdfundingu již předtím, než přišli s projektem Znesnaze, platforma pro crowdfunding je v tomto odvětví relativně nová. Potenciální projekt, který zakladatelé zamýšlejí, je však na novou platformu poměrně inovativní a působivý.

Další informace o dodatečných poplatcích zde.

4. GoGetFunding


GoGetFunding je specializovaná webová stránka pro crowdfunding cz. Společnost GoGetFunding byla založena v roce 2011 a prostřednictvím své online platformy pomohla milionům lidí získat finanční prostředky na dobročinné účely. Tato platforma je dostupná celosvětově.

Tento web se od ostatních liší tím, že je vybaven přidělenými fundraisingovými týmy a podpůrnými kampaněmi pro jednotlivce, kteří usilují o crowdfunding; tyto týmy pomáhají šířit informace o crowdfundingové kampani a přitahují lidi ke konkrétnímu případu podle svého výběru.

Poplatky za transakce/poplatky na místě: 4%

5. Donio


Donio je oblíbená webová stránka pro crowdfunding v České republice. Online crowdfundingová platforma umožňuje svým uživatelům spouštět kampaně na osobní nebo dobročinné účely, ať už jde o nákladnou léčbu konkrétního člověka nebo financování jeho vzdělání.

Jedná se o platformu, která se zaměřuje především na přání, nikoliv potřeby konkrétního člověka, a je na něm, aby na ní sdílel jakýkoliv projekt, který chce crowdfundovat.

Podrobnosti o cenách jsou k dispozici zde.

6. Hithit


Hithit je svérázná webová stránka crowdfunding cz se sídlem v České republice, která podporuje crowdfunding kreativních projektů. Webové stránky jsou určeny pro vybrané skupiny obyvatel a obvykle jsou nakloněny umělcům a tvůrcům.

Osoba, která chce získat finanční prostředky na projekt, může vytvořit kampaň s vysvětlením produktu, který chce vyrobit. Produkt, pokud je rozšířený, pak získává finanční prostředky od uživatelů platformy, což umělci usnadňuje investice.

Jedinečnost Hithitu spočívá v tom, že pokud se v kampani nevybere cílová částka, jednotlivec, který kampaň crowdfundingově financuje, peníze vůbec nedostane. Tento postup pomáhá udržet reálné cíle uživatelů a dárci získávají pocit jistoty. To však může některé lidi od používání platformy odradit.

Další poplatky: U projektů s cílovou částkou nižší než 200 000 Kč nebo nižší než 7 500 EUR & 9% (+ DPH dle zákonné výše) z celkové vybrané částky projektu.

1,5 % + 0,10 EUR z každé transakce + 27,5 EUR správní poplatek


Začněte Crowdfunding V České Republice Ještě Dnes!

Crowdfunding velmi zjednodušil získávání peněz na realizaci osobních nebo průmyslových projektů. Díky tomu je v dnešní době zbytečné vyhledávat a pronásledovat investory. Pokud myšlenka osloví velké množství lidí, pak crowdfunding určitě vynikne. Lidé rádi přispívají na dobré účely, protože jim to pomáhá potvrdit, že lidstvo a dobrá vůle mezi lidmi stále existují.

Dobře naplánované crowdfundingové úsilí zajistí, že se jednotlivec, který shromažďuje finanční prostředky, vyhne nejhorším rizikům spojeným s dluhy a vysokými úrokovými sazbami, které si vybírá bankovní úvěr. K potenciálnímu úspěchu crowdfundingové kampaně je však zapotřebí pečlivého promyšlení a bezchybného provedení plánů. Zahajte kampaň na získávání finančních prostředků v České republice ještě dnes!



Pro informaci: https://whydonate.com/cs/blog/crowdfunding-ceska-republika/


Keywords; charitativní organizace, fundraising cz,české neziskové organizace,získávání finančních prostředků,Crowdfunding,crowdfundingovou kampaň,crowdfundingové platformy


Advertisements






It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

111 Visits


Ad Detail: Crowdfunding Česká Republika: 6 Platforem V Užším Výběru

You are viewing "Crowdfunding Česká Republika: 6 Platforem V Užším Výběru" classified Ad. This free Ad is placed in Aregua Other category.

Similar Ads
Vybírat Peníze Pro Někoho Jiného?
Vytvořte Základ Pro Vaši Organizaci Od Nuly
Výhody A Nevýhody Crowdfundingu Platforem
Výhody A Nevýhody Crowdfundingu Platformy
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK