Home > Paraguay > Aregua > Services > Other
Search Other Ads in Aregua 

Nejlepší Osobní Fundraisingové Webové Stránky – 10 Crowdfundingových Platforem Pro Jednotli - Aregua

(prague)

Post #: A45190248
Posted on: 03 April
Reply to: (Not Shown)
 

Je nevyhnutelné, že se všichni v životě často setkáváme s dobrými i těžkými časy. Protože takový je život, ne vždy máme stejné emoce nebo stejnou situaci, kterou musíme řešit. Vzhledem ke scénářům rozsáhlé pandemie je v centru pozornosti duševní zdraví.

Pandemie nás přiměla uvědomit si, že nikdy nevíme, co je v životě jisté. A budou chvíle, kdy lidé budou potřebovat sociálně-ekonomickou pomoc druhých. I když existuje několik možností, jak se v případě nouze vrátit zpět, můžete využít některé Osobní fundraisingové webové stránky, které jsou vždy k dispozici jako platforma, abyste mohli získat peníze pro svou potřebu.

Hledáte bezproblémovou cestu k získání finančních prostředků? Zahajte svou fundraisingovou kampaň s WhyDonate ještě dnes!


Jak Mohu Získat Peníze Na Osobní Účely?

Někdy lidé nemají nikoho, kdo by jim pomohl během finanční krize. Ale vždycky se dostaví pocit lehkosti, když se můžete podělit o své potíže s někým, kdo vám může skutečně pomoci. Platformy pro crowdfunding nabízejí osobní sbírku pro ty, kteří vážně potřebují finanční prostředky. Jediné, co musíte udělat, je zaregistrovat svou záležitost tím, že vše zapíšete a požádáte o pomoc. Osobní fundraising navíc není o tom, že od lidí žádáte peníze, abyste mohli odcestovat na ostrov a vychutnat si sklenku margarity. Získávání finančních prostředků na celosvětové platformě není žádná legrace. Příčina musí být dostatečně významná, aby se do ní zapojil velký počet lidí.

Nyní, když se oblast crowdfundingu velmi rozvinula a mezi webovými stránkami pro osobní fundraising se často objevují transparentní informace, musíme všichni získat přehled o svém životě a zlepšit svůj postoj k němu.


10 Nejlepších Crowdfundingových Stránek Pro Osobní Potřeby A Mimořádné Události

Pokud jste se ztratili v davu crowdfundingových platforem, které nabízejí nejlepší webové stránky pro osobní fundraising, jsme tu, abychom vám pomohli. Vybereme vám některé z nejlepších webových stránek pro osobní fundraising, abyste se mohli starat jen o svou věc. Pojďme si tedy přečíst více o nejlepších webových stránkách pro osobní fundraising –


1. WhyDonate

Upřímně řečeno, WhyDonate neotevírám jen proto, že jsem součástí této platformy. Sami se však můžete přesvědčit a brzy pochopíte, proč se jedná o jednu z nejlepších webových stránek pro osobní fundraising všech dob. WhyDonate přijímá s otevřenou náručí všechny druhy fundraisingu, od fundraisingu ve zdravotnictví až po hudební crowdfunding. WhyDonate je jednou z předních evropských webových stránek pro sbírky a umožňuje vám získávat finanční prostředky na účely, jako je zdravotní péče, pohřby a sport.

Vlastnosti –

  • WhyDonate si účtuje 0 % nákladů na platformu a žádné další náklady na předplatné.

  • WhyDonate zajišťuje bezpečnost vašich darů a dat. Data jsou uložena šifrovaně a všechny platby jsou zabezpečeny licencovanými platebními institucemi.

  • Na stránkách WhyDonate jsou k dispozici všechny národní i mezinárodní platební metody.

  • Stránky jsou optimalizovány tak, aby poskytovaly optimální vzhled na všech zařízeních, jako jsou stolní počítače, tablety nebo mobilní zařízení.

  • Nabízí možnosti vzájemného získávání finančních prostředků.

  • Služba WhyDonate vám umožňuje přidávat vlastní značky a obsah do fundraisingových formulářů a e-mailů.

  • Na vaše dotazy čekají pracovníci zákaznické podpory, kteří vám mohou pomoci.

  • Získejte přístup k databázi dárců WhyDonate čítající 350 000 dárců.



2. GoFundMe

Americká crowdfundingová platforma GoFundMe je jednou z nejoblíbenějších webových stránek, které pomáhají jednotlivcům shromažďovat finanční prostředky pro jejich potřeby. Vytvoření účtu na GoFundMe je snadné a celý proces sbírky je poměrně jednoduchý. GoFundMe umožňuje každému, aby na svých webových stránkách shromažďoval finanční prostředky – od naléhavých zdravotních případů jednotlivců až po charitativní činnost neziskových organizací.

Funkce –

  • Služba GoFundMe vám nabízí možnost přizpůsobit si sbírku podle svých potřeb.

  • Nezáleží na tom, zda dosáhnete cíle sbírky, nebo ne. Všechny získané dary si můžete ponechat.

  • Sbírku můžete zahájit i v dalších jazycích, například v italštině, němčině a francouzštině.

  • Je zde Aplikace GoFundMe umožňuje snadno spustit a spravovat sbírku na cestách.

  • Služba GoFundMe umožňuje uživatelům přizpůsobit svou sbírku skvělým způsobem, který vychází vstříc americkému publiku. Zaměříme-li se na americký trh, je personalizace fundraisera v oblasti crowdfundingu velmi žádaná.


3. Fundly

Další webová stránka pro osobní fundraising, Fundly, je známá svým procesem online fundraisingu. Fundly nabízí svou crowdfundingovou platformu neziskovým organizacím, charitativním organizacím, klubům, školám i jednotlivcům, aby mohli získávat finanční prostředky na své účely. Na webu je k dispozici také široká kategorie fundraiserů pro jednotlivce. Fundly poskytuje jednotlivcům možnost získávat finanční prostředky na účely, jako jsou tvůrčí projekty, výlety a svatby.

Funkce –


 


4. Donorbox

Americká crowdfundingová společnost Donorbox je další populární webovou stránkou pro osobní fundraising, která je jednou z nejlepších crowdfundingových platforem pro jednotlivce. Dary můžete přijímat online prostřednictvím služby Donorbox odkudkoli na světě. Dárci mohou snadno vytvořit jednoduchý vícekrokový darovací formulář optimalizovaný pro konverze, který funguje na jakémkoli zařízení.

Funkce –

  • Použijte vyskakovací widget, který se bez problémů vloží do webových stránek Donorboxu.

  • Prostřednictvím služby Donorbox si můžete zvolit možnost měsíčních opakovaných darů, takže se nemusíte každý měsíc starat o to, abyste přispívali na konkrétní sbírku.

  • Jedinečná je také možnost dárcovství pomocí SMS, kdy můžete nechat své dárce přispět zasláním jednoduché textové zprávy z jejich chytrého telefonu.

  • K dispozici je mnoho platebních možností, například debetní karty, Apple Pay, bankovní převody ACH a SEPA s nízkými poplatky, Google Pay a PayPal.



5. Ketto

Když už mluvíme o celosvětových možnostech crowdfundingu, Ketto je jednou z nejlepších webových stránek pro osobní crowdfunding se sídlem v Indii. Ketto umožňuje jednotlivcům získávat  finanční prostředkyv celé zemi a nabízí mnoho nápadů na osobní sbírky. Jednotlivci mohou získávat finanční prostředky na mnoho účelů, od zdravotní péče až po řešení katastrof.

Funkce –

  • Ketto umožňuje dárcům mezinárodní platby.

  • Najděte mnoho úspěšných příběhů o crowdfundingu, které mohou fundraiserům poskytnout nápady, jak začít s osobním fundraisingem pro své účely.

  • Existuje mnoho partnerů společnosti Ketto, kteří úspěšně propagují sbírky prostřednictvím jiných kanálů.

  • Dárci mohou dostávat okamžité informace o průběhu sbírky prostřednictvím okamžitých upozornění a e-mailu a sledovat vše v reálném čase ve webové aplikaci Ketto.

  • Ketto poskytuje vysoce inteligentní marketingový nástroj, který poskytuje veškeré informace o vašem fundraiserovi.

  • Ketto vám nabízí 24*7 pomoc prostřednictvím hovoru, WhatsApp, e-mailu, SMS a našeho rozhraní pro okamžitý chat.



6. Kickstarter

Brooklynská společnost obecně prospěšná společnost Kickstarter je opět jednou z nejoblíbenějších webových stránek pro osobní fundraising jednotlivců. Jednotlivci, kteří hledají nějakou osobní věc, pro kterou chtějí zahájit sbírku, mohou použít Kickstarter jako osobní platformu pro sbírku. S poplatkem za službu ve výši 5 % a 3 % + 0,20 USD za transakci za zpracování platby můžete začít sbírat peníze během okamžiku.

Funkce –

  • Kickstarter podporuje projekty z různých kategorií, jako je umění, komiksy, hudba a fotografie.

  • Financování na Kickstarteru je „všechno nebo nic“. Nikomu nebude účtován žádný příspěvek na projekt, pokud nedosáhne svého cíle financování. Tvůrci tak mají vždy k dispozici rozpočet, který si stanovili předtím, než se pustí do práce.

  • Pokud chtějí, mohou si fundraiseři stáhnout svá data z Kickstarteru.

  • Pro lepší transparentnost mohou fundraiserové dostávat také přímé zprávy od dárců.



7. Honeyfund

Pokud chcete mít svatbu svých snů, ale nemůžete si ji dovolit, pak je Honeyfund jednou z nejlepších osobních webových stránek pro získávání finančních prostředků, které máte pro stejný účel. Ať už jste novomanželé nebo snoubenci, můžete si prostřednictvím fondu Honeyfund zajistit finanční prostředky pro svou šťastnou budoucnost.

Funkce –

  • Honeyfund vám umožňuje zaregistrovat dárkové karty a přijímat dárky.

  • Honeyfund poskytuje také prostředky na svatební cesty.

  • Můžete založit peněžní registr pro novomanžele.


8. Indiegogo

Díky dobré úspěšnosti je Indiegogo jednou z nejoblíbenějších webových stránek pro osobní fundraising, kde mohou jednotlivci shromažďovat finanční prostředky. Společnost Indiegogo, Inc. byla založena v roce 2008 a je dostupná ve 235 zemích a teritoriích, což je pro fundraisery dobrá volba pro zahájení kampaně prostřednictvím Indiegogo. I když existuje 5 % poplatek za platformu plus 3 až 5 % poplatek za zpracování třetí stranou, lidé se přesto rozhodnou zahájit crowdfunding prostřednictvím Indiegogo kvůli dobrým výsledkům.

Funkce –

  • Společnost Indiegogo je akreditovanou firmou u BBB s hodnocením A+.

  • Indiegogo účtuje poplatek za mezinárodní převod ve výši 25 USD při zasílání prostředků do bank mimo USA.

  • Indiegogo nabízí flexibilní způsob získávání finančních prostředků, protože poskytuje pomoc v každém kroku procesu získávání prostředků.



9. Ulule

Ulule je jednou z průkopnických webových stránek pro osobní fundraising v Evropě a umožňuje kreativním, inovativním a komunitním projektům otestovat svůj nápad, vybudovat komunitu a rozvíjet ji. Pokud chcete začít s crowdfundingem pro umělce, zaregistrujte se na Ulule a okamžitě začněte sbírat peníze.

Funkce –

  • Ulule se zaměřuje na posilování tvůrců a podnikatelů. Jednotlivci se tak mohou skvěle bavit při získávání finančních prostředků pro svou věc prostřednictvím této osobní webové stránky pro získávání finančních prostředků.

  • V případě, že chce umělec předem prodat nějakou položku, aby získal finanční prostředky pro svou věc, nabízí Ulule i takovéto jedinečné funkce.

  • Tento osobní web pro sběr finančních prostředků je zcela zdarma a jeho používání nestojí ani korunu, ale z převedených prostředků si bere provizi.



10. Mightycause

Podle oficiálních webových stránek, Společnost Mightycause je podnik, který je zaměřen na poslání a který od roku 2006 pomáhá neziskovým organizacím s online fundraisingem a zapojováním dárců. Mightycause je je jednou z nejlevnějších platforem pro získávání peněz a zároveň nabízí vybrané nástroje zdarma. Společnost Mightycause byla založena v roce 2006.pomohla více než 150 000 účelům získat příspěvky potřebné ke splnění jejich cílů a je považována za jednu z nejlepších crowdfundingových stránek pro osobní potřeby.

Funkce –

  • Pro lepší přehlednost nabízí Mightycause svým uživatelům bezplatnou ukázku.

  • Správa vztahů se zákazníky společnosti Mightycause je velmi aktivní a poskytuje užitečné rady.

  • Společnost Mightycause také nabízí možnost nastavit celoroční fundraising, speciální akce, dárcovské dny a crowdfundingové kampaně.

  • Webové stránky pro osobní fundraising nabízejí také portfolio nejmodernějších online a mobilních produktů, včetně online fundraisingu, správy dárců, vlastních dárcovských stránek a widgetů a platformy pro den darů.


Zahajte Svou Osobní Fundraisingovou Kampaň Právě Teď!

V těžkých dobách jsme vděční za to, že máme přístup k takovým technologiím, které nám umožňují shromažďovat finanční prostředky pro naši věc. Jako crowdfunding může být pro jednotlivce jedním z nejvhodnějších způsobů, jak začít sbírat finanční prostředky, protože v dnešní době existuje příliš mnoho možností, z nichž si lze vybrat. Prozkoumali jsme však webové stránky pro osobní fundraising, abychom pro vás rozpletli složité možnosti crowdfundingu a zbavili vás zmatku při výběru toho nejlepšího.

V průběhu času se ale samozřejmě trendy crowdfundingu mění, vznikají nové technologie a osobní crowdfundingové weby neustále aktualizují své podmínky podle vkusu svého publika. Tyto crowdfundingové stránky pro osobní potřeby vám mohou objasnit váš cíl a pomoci vám dosáhnout vašeho cíle ve všech koutech světa. Začněte shromažďovat finanční prostředky pro své osobní potřeby a dosáhněte svého cíle.


Odpovědi Na Nejčastější Dotazy Týkající Se Osobního Fundraisingu

Jak Si Vybrat Nejlepší Webovou Stránku Pro Osobní Fundraising?

Zohledněte prvky, jako je popularita platformy, uživatelská přívětivost, náklady, platební metody, funkce přizpůsobení, potenciál sdílení na sociálních sítích a zákaznický servis.

Mohu Používat Osobní Webové Stránky Pro Sbírku Na Libovolný Účel?

Ano, osobní webové stránky pro získávání finančních prostředků můžete použít na různé účely, například na památku, tvůrčí úsilí, mimořádné události a další.

Účtují Si Webové Stránky Pro Osobní Fundraising Poplatky?

Ano, většina webových stránek pro osobní fundraising si účtuje procentuální poplatek z vybraných prostředků na pokrytí svých provozních nákladů. Mohou také účtovat poplatky za zpracování každého poskytnutého daru. WhyDonate si však účtuje 0 % poplatků za platformu a minimální transakční poplatky.

Jak Dlouho Trvá Sestavení Osobní Kampaně Na Získávání Finančních Prostředků?

Založení osobní kampaně na získávání finančních prostředků obvykle zabere jen několik minut. Musíte uvést informace o svém účelu, nastavit cíl sbírky a přizpůsobit stránku kampaně.

Jsou Osobní Webové Stránky Pro Získávání Finančních Prostředků Bezpečné?

Webové stránky pro osobní fundraising kladou velký důraz na bezpečnost a chrání citlivé údaje pomocí šifrovaných připojení. Při zveřejňování soukromých informací včetně finančních údajů na internetu je však nutné dodržovat standardní postupy.

Mohu Spustit Více Osobních Fundraisingových Kampaní Současně?

Podle platformy ano. Zatímco některé platformy pro osobní fundraising mohou mít omezení, jiné mohou uživatelům umožnit vést mnoho kampaní najednou. Informace o pravidlech platformy naleznete zde.


Pro informaci: https://whydonate.com/cs/blog/nejlepsi-osobni-fundraisingove-webove-stranky/


Keywords; charitativní organizace, fundraising cz,české neziskové organizace,získávání finančních prostředků,Crowdfunding,crowdfundingovou kampaň,crowdfundingové platformy,fundraising pro neziskové organizace,finanční prostředky


Advertisements






It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

141 Visits


Ad Detail: Nejlepší Osobní Fundraisingové Webové Stránky – 10 Crowdfundingových Platforem Pro Jednotli

You are viewing "Nejlepší Osobní Fundraisingové Webové Stránky – 10 Crowdfundingových Platforem Pro Jednotli" classified Ad. This free Ad is placed in Aregua Other category.

Similar Ads
10 Nejlepších Osobní Fundraisingové Webové Stránky | Zahájení Bezplatného Crowdfundingu
100+ Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2023
Nejlepší Nápady Na Fundraising Pro Školy
Nejlepší Osobní Fundraisingové Webové Stránky – 10 Crowdfundingových Platforem Pro Jednotli
100 Nápady Na Fundraising Pro Neziskové Organizace V Roce 2024
10 Nejlepších Crowdfundingové Platforem V Evropě (2024)
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK