Home > Paraguay > Aregua > Services > Other
Search Other Ads in Aregua 

9 Tipů Pro Dobrý Fundraisingu Email | WhyDonate - Aregua

(prague)

Post #: A45113545
Posted on: 19 February
Reply to: (Not Shown)
 

Neziskové organizace oslovují více lidí prostřednictvím digitálních kanálů než kdykoli předtím. Někteří odborníci sice rychle prohlásili, že e-mailové kampaně na získávání finančních prostředků mají v době rozmachu sociálních médií svá nejlepší léta za sebou, údaje však hovoří o opaku.

Fungují Fundraisingu E-Maily?
Zatímco příjmy z e-mailů v roce 2017 vzrostly o 24 % a tvořily 28 % všech online darů, míra otevřených e-mailů a míra prokliků v případě fundraisingu a veřejné podpory klesla. Realita toho, jak se mohou neziskovky posunout dál, je však komplikovaná. Fundraisingové e-maily je těžké dostat „správně“. A to, co je „dobré“, se může nakonec značně lišit, pokud jde o zisk a segmenty publika.

Proč Byste Si Měli Vybrat E-Mailové Fundraising?
A. Jsou Přístupné/Cenově Dostupné
E-mailový marketing je obecně zdarma pro menší neziskové organizace (nebo neziskové organizace s menšími seznamy e-mailů). I když se váš e-mailový seznam zvětšuje, e-mailový marketing zůstává velmi efektivní z hlediska nákladů, zejména ve srovnání s jinými metodami fundraisingu (např. fundraisingovými akcemi).

E-mailový marketing je nejlepší marketing s návratností investic 4400 %, což znamená, že za každý vynaložený dolar se získá 44 dolarů.

B. Snadno Se Přepravují A Poskytují Rychlé Výsledky
Nejoblíbenější služby e-mailového marketingu jsou poměrně intuitivní a jednoduché – většina z nich nevyžaduje znalost ani jediného řádku kódu. Díky profesionálně navrženým šablonám, funkcím kopírování a vkládání a dalším snadno použitelným editorům je odesílání e-mailů snadnější než kdykoli předtím.

Jedním z hlavních konceptů e-mailového fundraisingu je jeho rychlé doručení. Vaše nezisková organizace může získat zákazníky, dárce, příznivce a dobrovolníky rychleji než jakoukoli jinou metodou.

C. Jsou Všestranné
E-maily jsou vynikajícím nástrojem pro online fundraising, poskytování informací, mobilizaci dobrovolníků, propagaci volných pracovních míst a zviditelnění.

Pro informaci: https://whydonate.com/cs/blog/fundraisingu-email/
Advertisements






It is NOT ok to contact this poster with commercial interests.

119 Visits


Ad Detail: 9 Tipů Pro Dobrý Fundraisingu Email | WhyDonate

You are viewing "9 Tipů Pro Dobrý Fundraisingu Email | WhyDonate" classified Ad. This free Ad is placed in Aregua Other category.

Similar Ads
9 Tipů Pro Dobrý Fundraisingu Email | WhyDonate
9 Tipů Pro Dobrý Fundraisingu E-Maily
WhyDonate: Osobní Crowdfundování a Dobročinné Sbírání Financí
Deal locally to avoid scams and frauds!
Avoid sending money to unknown persons. Muamat.com is not involved in any transaction between members and take no responsibility of any kind of loss or damage.


BACK